Tæt på kunder og markeder


For at imødekomme markedets og kundernes behov har JKF gennem årene etableret en række datterselskaber. Disse datterselskaber fungerer på deres respektive markeder som selvstændige forretningsenheder, men indgår samtidig i et tæt samarbejde med de øvrige virksomheder i JKF-koncernen. Derved tilføres hele koncernen blandt andet en uvurderlig synergieffekt, som er med til at sikre konstant udvikling og 100% markedsorientering.

 

NEU-JKF Sp. z o.o., Polen

NEU-JKF Sp. z o.o. (tidligere JKF Polska) blev etableret i 1997 i Wolsztyn, ca. 70 km syd for Poznan. Formålet med etableringen af datterselskabet er at producere og levere komponenter og procesudsugning til industrien i Polen. Det brede produktprogram af rørsystemer, ventilatorer og filtre leveres til flere forskellige industrityper i hele Polen. Produktprogrammet giver store muligheder og fordele for vores eksisterende og nye kunder. NEU-JKF Sp. z o.o. sælger direkte til slutkunderne i Polen og via faste samarbejdspartnere og forhandlere. De er lagerførende af 1 mm rørsystemer og har stor leveringssikkerhed på hele produktsortimentet. NEU-JKF Sp. z o.o.'s gode, lokale produktionsfaciliteter tilbyder kunderne en høj, ensartet kvalitet og korte leveringstider.

 

NEU-JKF Asia Sdn. Bhd., Malaysia

NEU-JKF Asia (tidligere JKF Malaysia) blev etableret i 1995 i Seremban, ca. 70 km syd for Kuala Lumpur. Formålet er at producere og levere komponenter og procesudsugning til industrien i Sydøstasien, New Zealand og Australien. Det brede produktprogram af rørsystemer, ventilatorer og filtre leveres til flere forskellige industrityper i hele regionen. Produktprogrammet giver store muligheder og fordele for vores eksisterende og nye kunder. NEU-JKF Asia sælger sine produkter via et stort forhandlernet, der giver slutbrugerne en god, lokal service og stor leveringssikkerhed. De er lagerførende, og flere af forhandlerne lagerfører også JKF's produkter for at sikre korte leveringstider på de lokale markeder. NEU-JKF Asias gode produktionsfaciliteter tilbyder kunderne en høj, ensartet kvalitet og korte leveringstider.