Download certifikat (pdf)

Certificeringer


Certificeringer sikrer kunderne og bidrager
til et bedre globalt miljø

 

JKF er certificeret efter ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 til gavn for både vores kunder, naboer/omgivelser og medarbejdere. Certificeringen sikrer kunderne samme kvalitetsniveau hver gang, de køber et JKF produkt. De sikrer sig også, at produkterne er frembragt i et godt arbejdsmiljø uden belastning af det ydre miljø, og at forholdene hvert år bliver vurderet af DNV Danmark.

Naboer/omgivelser er sikret, at det nære miljø ikke belastes mere end beskrevet i virksomhedens miljøgodkendelse, og at der løbende arbejdes på at nedbringe belastningen af miljøet.

Vores medarbejdere har også gavn af certificeringerne. Deres hverdag er beskrevet og der er arbejdsinstrukser og procedurer for deres arbejde. Arbejdsmiljøorganisationen arbejder aktivt og løbende på at forbedre virksomhedens arbejdsmiljø ved runderinger, møder og en daglig dialog i arbejdsmiljøgrupperne. Hvert år udarbejdes der nye mål for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det sikrer, at der altid sker udvikling og forbedring af medarbejdernes arbejdsforhold.