Nyt eksplosionsrørspjæld
Date: 26-10-2021

Nyt eksplosionsrørspjæld

 

JKF har skiftet primær leverandør af eksplosionsrørspjæld.  

Solution Sales Manager,  Casper Dybdahl Juul Jensen, forklarer, hvorfor det nye eksplosionsrørspjæld er kommet med i produktkataloget:

- Eksplosionsrørspjældet er testet efter de nyeste regulativer om Intended Use, og matcher alle JKF's produkter. Det giver tryghed for kunden, at dette produkt kan tilkøbes alle vores filtre uden at skulle bekymre sig om compliance. Ydermere er eksplosionsrørspjældet godkendt til at have bøjninger imellem komponenten og filtret, og det betyder øget fleksibilitet i forhold til, hvordan rørlayoutet i installationen designes.

Eksplosionsrørspjæld er en vigtig sikkerhedskomponent, der skal monteres på alle ATEX-filtre for at sikre mennesker og anlægsaktiver. Ligesom EXS-slusen sikrer eksplosionsrørspjældet, at potentielle eksplosioner i et filter bliver inddæmmet, således at det ikke gør skade på de omkringliggende omgivelser.

Hos JKF arbejdes der kontinuerligt på at optimere og forbedre kundens mulighed for at få den komplette løsning, bedre kendt som JKF's One-Stop-Shop-koncept. Dette gælder naturligvis også rådgivning, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om JKF's sikkerhedskomponenter.

Du kan kontakte vores tekniske support på sales@neujkf.dk eller tlf. +45 98 58 12 11.

Tilbage